Choban

Philip

CEO

Telios Care

An înființare:
2018

Motivație

Pornind de la experiența personală a fondatorului principal, Philip Choban, care a înfruntat sistemul medical din România și și-a dorit să îl îmbunătățească, a luat naștere Telios Care. Philip a realizat că există o nevoie urgentă de a aduce schimbări semnificative în sistemul medical tradițional, pentru a îmbunătăți accesul la servicii medicale de calitate.

Viziune

Telios Care își propune să devină lider în furnizarea de servicii medicale inovatoare și accesibile, concentrându-se pe nevoile pacienților și îmbunătățirea calității vieții acestora. Echipa Telios Care vizează crearea unui sistem medical care să permită accesul facil și rapid la servicii medicale de înaltă calitate, indiferent de locație sau condiții.

Piața țintă

Compania se adresează piețelor B2B, B2B2C și, într-o măsură mai mică, B2C din industria medicală, având clienți atât în România, cât și în afara granițelor geografice ale țării. Printre clienții Telios Care se numără atât companii care oferă servicii medicale, cât și persoane fizice care caută soluții medicale adaptate nevoilor lor.

Problema

Accesul la servicii medicale de calitate și răspunsurile rapide la întrebările legate de sănătate pot fi dificile pentru mulți oameni, iar experiența în sistemul medical tradițional poate fi adesea frustrantă. Pacienții se confruntă cu timpi de așteptare îndelungați, deplasări costisitoare și interacțiuni limitate cu profesioniștii din domeniul sănătății.

Soluție

Fondat în anul 2018, Telios Care oferă asistență medicală prin telefon, online sau video, acoperind toate nevoile de îngrijire a sănătății, de la medicină generală până la nutriție și psihologie. Serviciile sunt centrate pe pacient și sunt accesibile direct de pe telefon sau laptop. Platforma Telios Care permite pacienților să primească sfaturi medicale și să programeze consultații într-un mod convenabil și eficient, eliminând astfel stresul și inconveniențele asociate cu vizitele la cabinetul medical.

Propunere unică de valoare

Telios Care garantează că întrebările legate de sănătate vor primi răspuns în cel mult 15 minute, oferind astfel acces rapid la informații medicale de calitate și îngrijire personalizată. Această abordare revoluționează experiența pacienților, permițându-le să primească informațiile și tratamentele necesare în cel mai scurt timp posibil.

Testimonial

"Cluj-Napoca a fost locul perfect pentru a dezvolta și crește Telios Care, o companie ce vizează inovația și disrupția în sistemul medical. Aici, am întâlnit oameni talentați, pasionați de tehnologie și sănătate, care au fost gata să ne susțină în demersul nostru de a schimba paradigma îngrijirii medicale. Ecosistemul de inovare din Cluj-Napoca a fost esențial în transformarea viziunii noastre în realitate, oferindu-ne resursele și sprijinul de care aveam nevoie pentru a revoluționa accesul la servicii medicale de calitate și a crește calitatea vieții pacienților."

Realizări

Pentru mai multe informații, accesați link-urile de mai jos

Linkedin: